Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skitsnö!

Tuesday, January 04, 2011

Skitsnö!

Snön vräker ner och har gjort hela jäkla dagen. Vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasen då! Kan det inte vara nog med vinter nu? Jag skulle ju gå till Rusta men med denna snö på den tidigare så isblanka gatan vågade jag mig inte på det. Antar det är minimalt sandat och plogat på vägen dit.

Dagen har varit otroligt lång. Jag och Emma var de enda som jobbade idag och förmiddagen satt vi brevid varandra ute på mottagningen och ringde av listan på telefontiden. Detta istället för att sitta själva nere på platsen i arkivet och glo medan den andra var själv ute på mottagningen.

På eftermiddagen delade vi på fyra inbokade patienter. Som ni förstår inte direkt stressigt. Trots att det är lite att göra känns det faktiskt otroligt bra att kunna ta sig ordentligt med tid för de som kommer. Det har man ju aldrig riktigt annars och jag kan nästan garantera att de vi hade i dag kände sig väl bemötta.

Nu går Emma på ledigt istället tar Gunnel över i mon och på fredag. Dock har jag och Emma eventuellt (beroende på vädret) en plan på skidor på fredag. Antagligen Kilsbergen. ag älskar mina berg och ser verkligen fram emot det. Håll tummarna för oss och vädret.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: