Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Schweinegrippe returns

Tuesday, January 04, 2011

Schweinegrippe returns

En pojke har dött och 65 fall har rapporterats in till smittskyddsinstitutet. Det är svininfluensadax igen. Äldre, feta eller sjuka personer uppmanas att vaccinera sig mot svininfluensan - även om de gjorde det förra året. Jag har inte hört något ännu, men sjukvårdspersonal brukar varje år uppmanas att vaccinera sig mot influensa. Jag gick, under protest, till sist med på att vaccinera mig förra gången, men det var enbart eftersom jag jobbar inom vården och med sjuka patienter. Jag tänker inte göra det igen. Jag led inte va det då och jag har inte fått några men efteråt, men man vet ju aldrig.

På tal om nåt helt annat... idag tisdag, kan man om man har lust, mellan 9.30 och 10.30 se en partiell solförmörkelse. Det är ju lite spännande faktiskt med solförmörkelser... Vid en solförmörkelse, särskilt en total, uppstår vissa grejer, som att vinden slutar blåsa, det blir helt tyst, fåglar slutar kvittra. Mystiken tätnar. Förr i tiden var man rädd för sådana här fenomen. Dagens solförmörkelse kommer innebära att ca 85% av solen skyms. Jag kommer antagligen som vanligt missa den helt. Jag befinner mig säkert instängd på nåt undersökningsrum eller nåt, men ni som har möjligthet... check it out. Men kom ihåg - akta ögonen. Nån som vet varför man inte ska kolla direkt på en solförmörkelse förresten?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: