Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Över tre timmar i köket

Sunday, January 02, 2011

Över tre timmar i köket


Ja, det tog mig över tre timmar i köket hemma hos Potty på nyårsafton att laga all mat... och då hade jag ändå rensat fläskfilén och gjort pajen innan. Det var ganska kul och maten var uppskattad, men jag vet inte om jag nånsin kommer göra om det igen. Jag hade ju planer på att fotografera mina kulinariska verk, men det glömde jag helt av och det finns inte ett kort från hela kvällen.

Igår var stora pizzaätardagen. Vi gick emot den trenden och körde Burger King istället. Men innan dess några timmar Kinect Sports. Det är riktigt jäkla jobbigt ska ni veta och efter nyårsafton när vi höll på i flera timmar är vi ganska ömma i kroppen. Jag har ont i muskler jag inte visste jag hade. Bästa inköpet! Jag rekommenderar det verkligen till alla. Men observera att det inte är nån fördel att vara kort. Jag får slänga mig som en vante över rummet för att fånga bollarna medan Bäjb bara kan sträcka ut handen. Men... jag borde ju få mer träning i alla fall :D.

Nu har den där hemska dagen kommit. Hemresardagen. Jag bokade in mig på 12.07-tåget så jag har några timmar att handla och packa upp när jag kommer hem... om det är i tid det vill säga. Vädret ser ju ganska bra ut i alla fall. Men jag VILL INTE åka hem. Fasen, jag har det så bra  här med Bäjb... vill ju stanna. Vill inte alls hem till vardagen och tråkigheten i att vara själv. Usch och fy. Måste nog dränka mina sorger i lite morgonjava nu.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: