Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lunch i Jönköping

Sunday, January 02, 2011

Lunch i Jönköping

Inte så exklusivt som det låter. Nä en banan och en Wasa sandwich på Jönköping station är vad det innebär. Kan knappt bli mer misär.

Mitt tåg går inte fören om ytterligare 25 minuter och jag har redan suttit lika länge. Att åka tåg är ju inte så farligt egentligen (förutsatt att det rullar) men att vänta på stationer suger. Som om inte detta avbrott vore nog ska jag sedan vänta (och frysa) ytterligare en halvtimmar drygt i Falköping.

Just nu känns allt sugit värre. Jag tror jag vänder och åker tillbaka till min Bäjbo varma famn.

2 comments:

Liz said...

Förrän. Man kan tänka på det som "inte förr än". Fören, förtvå, finns liksom inte...

Hannastacia said...

Tack för korrekturen Liz... dock vet jag detta mycket väl... speciellt eftersom de där skrikande röda rättstavningssträcket ligger under och irriterar när man skriver. Detta är dock ett sånt ord som jag bestämt mig för att strunta i att jag stavar fel. Liksom annolunda, brevid och några till. Jag skriver helt enkelt så av ren lathet eftersom det faller sig mer naturligt för mina fingrar.