Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kinect - Jag är en jävla fighter

Monday, January 03, 2011

Kinect - Jag är en jävla fighter

Som jag skrev tidigare dominerade jag boxningen i Kinect Sports. Jag tänkte att jag, eftersom Kinect är så nytt, skulle ge en liten recension av spelen vi provat so far. Dvs Kinect Adventures och Kinect Sports.

Adventures är spelet som följer med när man köper Kinect. Här får man åka flotte, täppa hål, undvika hinder och fånga bubblor. Lite tjötigt efter ett tag. Hinderbanan var min favorit och denna var riktigt jobbig faktiskt. Skulle nog inte köpa spelet, men som gratisspel var det helt ok.


I spelet kan man spela fotboll, friidrotta, spela pingis, bowla, spela beach volly och boxas. Roligast är mini games som är som det låter småspel med olika utmaningar. T.ex kasta ner käglor på tid. Fånga bollar som målis eller slå pingbollbollar mot poängbrickor. Riktigt roligt faktisk. Och jobbigt. Mina favortispel var ju såklart boxningen i vilket jag var riktigt bra, bowlingen där jag fick in en jäkla teknik på att slå ner käglor med bägge armarna på tid och fotbollen, både som målis och som målgörare. Helt klart värt att köpa. Vi spelade i timmar.

På önskelistan då... jo:

 
EA Active 2

EA SPORTS Active 2 tillhandahåller träning för hela kroppen genom att använda progressiva övningar i nya träningsprogram. Nioveckorsprogrammet ger användarna en träningskarta som hjälper dem att hålla sig motiverade och som följer upp deras träningsmål.

Your Shape: Fitness Envolved


I Your shape väljer du en personlig tränare som hjälper dig att nå dina specifika mål med träningen; till exempel träna yoga, kampsport eller familjevänliga mini-games. Spelet håller koll på din framgång med förbrända kalorier och poäng i utmaningarna.

Motionsports
Med MotionSports kan du susa nedför pisterna i rasande Super G-slalomlopp eller växla uppercuts med mästaren hemma i ditt eget vardagsrum. Kinect-tekniken registrerar alla dina rörelser och överför dem till skärmen med total precision och utan några andra kontroller än din egen kropp.

Fighters Uncarged
Fighters Uncaged tar fighting-genren till Kinect och låter dig slåss med dina egna rörelser och utan en handkontroll. Spelet innehåller 70 riktiga kamsports-rörelser så som slag, sparkar och blockeringar. 

Och detta mina vänner är ju bara början. Det lär ju poppa upp hu mycket spel som helst inom snar framtid. Detta är nog det bästa Microsoft gjort nånsin.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: