Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det som inte får hända...

Sunday, January 02, 2011

Det som inte får hända...

... har hänt! Min värmefläkt är dödare än sten. Jag hade glömt hur olidligt det var. När Bäjb var här var det fortfarande kallt, men bra mycket behagligare än när jag är själv. Stackars Bäjb som inte är van frös jättemycket, men jag tyckte emellanåt att det till och med var varmt.

Hemma hos Bäjb är det ljuvligt. Visst kan man huttra lite ibland, men termometern står på ljuvliga 21-23 grader. Helt underbart.

Men nu alltså... åter ensam och i min iglo till lägenhet. Frös så jag trodde jag skulle gå sönder efter att packat upp så jag kastade mig i badet och värmde upp för att så fort jag kom upp igen börja frysa. På med massvis med kläder och sen tänkte jag sätta mig framför fläkten och tina lite. Inte ett liv. Inte ett endaste litet tecken till att starta. Helt stendöd. FAN!

Nu måste jag ju akut ha en ny. Kollade lite på Clas Olsson och de har ett helt gäng... vilken ska man ha? Vill ha den varmaste och bästa nånsin. Nån som har tips?


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Khelben said...

Hej!

Här har du lite att kolla på: http://www.pricerunner.se/sp/v%C3%A4rmefl%C3%A4kt.html

Jag är van vid 25 grader inne, annars fryser jag! :D

Hannastacia said...

Tack :D