Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lurad av tv.nu

Wednesday, January 05, 2011

Lurad av tv.nu

Det har varit ont om bra saker att kolla på när man lägger sig ett tag nu. Redan i förra veckan irriterade jag mig på att tv4plus bestämt sig för att köra James Bondrullar från och med i går klockan 21.00 och där med inte visa Crime time klockan 22.00 som sig bör. Igår vart jag glad när jag på tv.nu såg att det var The Mentalist. Äntligen nåt att somna till. Men icke... istället fick jag kolla på bland det värsta jag vet... Navy CIS. Irriterande. Sen har jag sovit skräp. Jag skyller på dåligt insomnande due to crappy fizzle för annars vet jag inte varför jag sovit så illa. Har gjort det hela veckan. Och faktiskt ganska mycket över huvudtaget senaste tiden ju. Jag blir lite orolig, för det börjar ju mer bli standard. Jag som alltid sovit så gott och jag vill inte bli en sån som går omkring som en levande död på dagarna för att man inte sover på nätterna. Nä, jag vägrar. Men samtidigt är det ju svårt att göra nåt åt när jag inte vet anledningen. Jag beter mig ju inte annorlunda nu mot vad jag gjorde tidigare på kvällarna... vad jag vet. Kanske skulle jag testa Persbrandts superalg. Ska man tro Mikael är den ju det mest fantastiska som hänt mänskligheten.

Som om det inte vore tungt nog att inte sova bra, tyngre nyheter når mig i tidningarna som utlovar mer snö. Hela 10 cm mer. Det låter inte alls roligt. I dag fyller min mormor år (och jag har namnsdag förresten) och det är lite av en tradition att åka till Eskilstuna och fira henne på trettondagen. Men snöfall och taskigt väder kanske förhindrar detta i morgon... vi får väl se.

Jaha, onsdag då och tack och lov sista dagen innan ledighet. Jag ångrar ihjäl mig att jag inte tog ledigt på fredag, men det är ju i alla fall bara halvdag. På't då!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: