Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Weird

Tuesday, October 12, 2010

Weird

Jag har sovit till 5.00 två dagar i rad. Igår gick jag och gäspade hela dagen igenom och jag känner mig svintrött nu med. Påverkad av mörkret? Nacken känns inte bra, men i alla fall bättre, tack och lov. Magen är i obalans och det brukar göra mig trött och anti overall. Känner mig faktiskt överlag ganska negativ när jag tänker efter.

Idag är det dax för ett Friskispass med Emma och jag hoppas det kan få mig i lite bättre form. Tyvärr blev det inte Step 1 med Micke "Magic Fingers" H som jag hoppats och som jag bokat. Fick nämligen ett sms (mycket smart initiativ av Friskis) om att passet var utbytt mot en Aerobics 1a med någon Alexandra som jag inte varit på förut. Har lite svårt för Aerobics eftersom jag tycker det brukar vara svårt att kunna ta i så pass att det känns riktigt jobbigt, men vem vet... det har ju mycket med ledaren att göra och den där Alexandra kanske är riktigt bra.

Igår greps en man misstänkt för våldtäkterna. Hoppas, HOPPAS, HOPPAS att det är rätt tjomme. Jag antar vi får veta mer idag. Jag känner mig just nu dock inte ett dugg tryggare... har snarare en känsla av att nånting nytt kommer ske nu på morgonen medan polisen sitter där i sitt högkvarter och tror de har rätt man.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: