Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vågar fan inte gå till jobbet

Monday, October 11, 2010

Vågar fan inte gå till jobbet

Tre nya överfall på samma dag. Hur läskigt är inte det här?!?

Efter att ha varit lugn hela sommaren var det ju bara en tidsfråga innan det var dax, men att han skulle slå till så här hade nog ingen räknat med. Först försök till våldtäkt på en 23-åring i går morse som avbröts av förbipasserande. Sedan en fullbordad våldtäkt bara en kvart senare på en 64-åring. Det senaste hände i går kväll... denna gång på norr. En kvinna överfalles vid 20.30 och misshandlas... i sin lägenhet. Varför inte detta blev en våldtäkt är oklart, men det verkar ändå som om polisen tror att det är samma man.

Det känns ju som om han ligger och lurpassar där ute hela tiden. Polisen påstår sig patrullera, men det känns lååångt ifrån tryggt. Det känns lite knepigt och oklart vad polisen egentligen gör. Att de samarbetar med rikskriminalen är klart. De har topsat 500 män utan att få nåt napp säger de, men vad gör de mer? Var finns de? Kan man ta nån speciell väg till jobbet där de finns så man kan känna sig lite mer trygg? Rekommenderar de att man håller sig inomhus när det är mörkt. Ska man ta taxi till affären? Hur jobbar de praktiskt för att få fast de här svinen. Man får veta otroligt lite.

Jag har aldrig önskat så mycket att jag hade en bil som nu. Känns skit att behöva känna sig skitskraj att ens gå till jobbet, men det är kolsvart ute och den här mannen rör sig ju både morgon och kväll verkar det som. FY!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: