Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Plan of the day

Saturday, October 02, 2010

Plan of the day


Jag känner mig så himla trött idag. Det har nog med att göra att jag fick till ett superpass igår med både styrka och kondition och efter det sov riktigt riktigt dåligt. Jag har vaknat av flera skitkonstiga drömmar som jag inte minns ett skit av nu. Är det fullmåne tro?

Som ni ser har jag inga sådär jätteskojiga planer för dagen, men det kommer definitivt fylla ut min dag med råge. Jag är påklädd och redo att gå på punkt nummer 2. På fötterna har jag mina nya kängor... måste ju gå in dom innan Malmö för det vore ju inte skoj att åka och få skoskav. Shoppingen är helt nödvändig eftersom jag helt glömde av allt jag själv skulle ha i hetsen över vad Emma skulle ha på sig.

Emma ja... jag har inte hört ett ord ännu och jag är SÅ spänd på att få höra hur det gick. Dock tar jag det faktum att jag inte hört nåt som ett bra tecken.

Nä, nu drar jag... vi hörs sen såklart.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: