Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Missbrukande kändisar gnäller sönder tv-succé

Tuesday, October 19, 2010

Missbrukande kändisar gnäller sönder tv-succé

Jag är besviken på Kanal 5. De skrotar nämligen svenska Celebrity Rehab redan innan det ens startat. Anledningen är griniga kändisar. Kikki Danielsson t.ex tycker hon fått sitt straff och att det är kränkande. Nu handlar det alltså bara om frågan om att delta som hon anser kränkande. Kikki har inte bara en gång utan flera gånger blivit uppmärksammad för sitt missbruk och hon har inte direkt dragit sig för att gråta ut i media. Så i hennes fall tycker jag hon lyckas ganska bra med att kränka sig själv. Torsten Flinck, Johannes Brost och Christer Sjögren är andra som känner sig kränkta. Samtidigt har de inga problem att tala med kvällspressen om detta, vilka faktiskt är exakt de som uppmärksammar att dessa kändisar ens fått frågan... hmm, hur tänker kändisarna här? I princip hela högen har ju spelat på sitt missbruk för att få uppmärksamhet tidigare så varför är detta så specifikt kränkande. De får ju stålarsch för det också! Många av de tillfrågade är dessutom gamla avdankade föredettingar nu så här har de sin chans att komma åter i rampljuset. Borde väl locka lite... men å andra sidan... att gråta ut i tidningen ger dom ju också lite fame.

Men kändisarnas gnällande har gett resultat... tyvärr enligt min åsikt. Jag såg nämligen fram emot något annat än... ja, vad har vi kvar... typ Åmålfruar som säkert kommer i stället.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: