Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sista timmarna i Malmö

Friday, October 08, 2010

Sista timmarna i Malmö

Nu är gym och frukost avklarat. Det blev 20 minuter löpband och 40 minuter crosstrainer. Hade väl inte tänkt köra så länge, men det tog ett tag innan Emma kom så jag fortsatte. Känns lite sorgligt att det var sista hotellfrukosten, för det ÄR ju så himla gott. Va konstigt det är egentligen... jag kan ju göra exakt likadan frukost hemma, men det smakar inte i närheten av lika bra.

Emma och Marie-Louise har dragit vidare till Slagthuset och dagens presentationer, medan jag håller på att packa ihop inför resan vidare till Göteborg. Överlag är jag mycket nöjd över de här dagarna... det har varit intressant och bra mycket roligare att ha Emma och Marie-Louise med än att åka själv som jag vanligen gör.

Mitt tåg går om ca 1½ timma så jag har gott om tid på mig. Är helt färdig i både kropp och huvud och önskar jag kunde somna lite, men jag vet ju att jag är alldeles för stressad för det. Det rumlar och ramlar från städpersonalen utanför och trots att jag hängt upp Do Not Distrub-skylten känns det som de ska komma in vilken sekund som helst. Ska i alla fall lägga mig platt en stund, smälta frullen och se vad som händer.

På återhörande


Image and video hosting by TinyPic

No comments: