Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Walking corps

Thursday, October 14, 2010

Walking corps

Hur ska jag palla med den här dagen tro? Nu har jag sovit helt uruselt hela veckan. Jag har vaknat flera gånger varje natt och svettats som en gris trots att jag frusit som en gnu när jag lagt mig. Det har varit omöjligt att somna om och jag har fått gå upp. Eftersom jag varit alldeles blöt av svett har jag då genast börjat frysa och sen har det varit svårt att somna om därför. Jag tror ju anledningen är det som skedde inatt. Den måntliga plågan. Efter att redan varit uppe två gånger, vaknade jag 2.30 av att någon stack stora svärd i nedre delen av magen. Eftersom jag förstod vad som var på väg att hända rusade jag upp och proppade i mig Ipren, men som vanligt när det kommer på natten (vilket det alltid verkar göra nu för tiden) var det för sent. Det tog en timma av vridande i plågor innan jag ens kunde fundera på att somna om... och sen ringde klockan.

Nu är jag såklart ett levande lik och jag mår så illa att jag vill spy. Det är en jäkla tur att det är torsdag och arbetsveckan snart är till ända för tröttheten efter dessa nätter är total och jag tror inte jag pallar så mycket mer.

Det är låga odds på att Thomas Bodström stannar i USA. På eftermiddagen skickade spelbolaget Ladbrokes ut ett pressmeddelande där oddset är 1,50 gånger pengarna för den som tror att Bodström inte kommer hem till Sverige och riksdagen. Den som tror att han avbryter USA-vistelsen får 2,40 gånger pengarna.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: