Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Veckans brott

Tuesday, October 19, 2010

Veckans brott


Principfast? Jag? Nä, inte värst. I kväll har Leffe GWs nya program veckans brott premiär på SVT. Som ni som följa bloggen vet kollar jag av ren princip inte alls på SVT sen jag blev ertappad och tvingad med kniv och batong att betala tv-lincens. Inte helt logiskt jag vet, men så är det. Eller var rättare sagt, för nu bryter jag nog den principen. Jag menar vafan... betalar jag så gör jag. Men... detta är undantag såklart. Utöver Leffes program kommer jag inte ens titta åt knapp de första två knapparna på fjärrisen.

Veckans brott featuring Leif GW Persson

Veckans brott är SVT:s nya kriminalsatsning med tyngdpunkten på uppmärksammade och aktuella brott. Programmet bjuder på en djupykning i polisens utredningsverksamhet när kriminologiprofessorn Leif GW Persson och programledaren Camilla Kvartoft besöker brottsplatser, träffar offer och gärningsmän, gör profiler och brottsanalyser tillsammans med andra experter.

Det är nästan så jag hoppas programmet är skit, så jag kan återgå till total bojkott, men jag har svårt att se att Leffe kan göra nånting som inte är underhållande, så jag får väl bita i det sura.

Fasen, va hungrig jag är förresten!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: