Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: All by myself

Thursday, October 07, 2010

All by myself

Efter den suuupergoda frukosten drog vi direkt mot Slagthuset för att insupa nya kunskaper i urologi. Dagen var helt dedikerad till blåscancer och jag fick höra massa intressant, bland annat från mina egna läkare som gjorde suveräna presentationer. Vi fick även beröm från andra sjukhus för vårt jobb med blåscancerpatienter som opererat bort blåsan och jag kände mig riktigt stolt.

På lunchen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till ett köpcentrum och käka lunch. Underbart god lax med romsås. Det var riktigt trevligt att träffa pappa. Det är ju inte alltid vi har så mycket att prata om, men idag hade vi massor. det blev ju dock en kortis för sen vid 13.30 var det dax för RSUs styrelsemöte. Mötet gick bra och smärtgfritt... förutom det faktum att jag tydligen avancerat och blivit styrelseledarmot istället för bara suppleant. Darn... jag som inte ens vill vara med. Jaja, jag får väl anstränga mig lite då.

Nåt fantastiskt hände mig idag. Jag vill inte jinxa nåt och tänker därför inte berätta vad. Ni får helt enkelt glädjas för mig ändå :D.

Efter några presentationer till drog jag och begav mig uppåt stan för att shoppa. Innan jag ens kom upp på stan kände jag hur trött jag var. RIKTIGT trött... så jag nästan mådde illa. Trots det kämpade jag mig genom Malmö centrum ända bort till Triangeln och tillbaka. Självklart köpte jag inget... jag såg ju inget eftersom jag knappt orkade hålla upp ögonen.

Emma hade dock köpt både stövlar och en top när jag mötte henne efter stan. Jag höll Emma sällis på hennes rum medan hon piffade sig för kvällen och sen gick vi ner och höll Marie-Louise sällis tills de skulle gå. De var superfina bägge två.

Just då kändes det faktiskt lite trist att jag inte skulle med på banketten, men nu är jag bara glad för det. Jag ligger här på hotellrummet och mår gott med min choklad jag stoppat på mig under dagen från företagen.

Min alldeles egna bankettmiddag bestod i ett Suprememål från MAX som faktiskt var urgott. Magen är som en stor pilatesboll och fötterna som vätskefyllda ballonger... hoppas bara det försvinner tills imon när vi ska på konsert. Jag tror det blir bättre efter att fått vila ikväll faktiskt. Fötterna har redan gått ner från runda till lite mer ovala och skorna känns inte lika trånga längre.

Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta mumsa på min choklad tills jag somnar. Jag hoppas jag kan få sova lite mer i natt för jag är verkligen helt och hållet slutkörd. Imon bitti blire gymmet igen och sen ytterligare en smarrig frulle innan jag hoppar på tåget mot Göteborg, Cillan, Bäjb och Volbeat.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: