Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fanzines och piller

Saturday, October 30, 2010

Fanzines och piller

Att göra upp planer verkar vara lönlöst. Jag har inte kommit in i duschen ännu, utan istället började jag rensa i skåp. Kom på att det fanns ett skåp ovanför kylskåpet som jag säkert inte öppnat på 5 år. Och vad hittade jag där, jo... hundratals av gamla tidningar. Och det var inte vilka tidningar som helst, utan antika sådana, mer kända som fanzines eller metalzines. Alla från 80- och 90-talet. Mitt ex Kentha skrev egna och samlade på dom och har tydligen släpat hit en hel del under åren vi var tillsammans. Dessa kopierade papperstidningar med dåligt tryck och usla reportage var mycket stora när det begav sig och är idag värda ganska mycket pengar eftersom det samlas en del på dom. Men... istället för att sälja dom åkte de rakt i sopen.

Som om det inte vore nog att säcken är fylld av värdefulla gamla tidningar innehåller den också mediciner värt i princip hur mycket pengar som helst. Eller, nja, kanske inte nu då eftersom de passerat bäst före-datum men ändå. värktabletter, antibiotika i olika varianter, hostmediciner, NyQuil, Sudafed, Rinexin, Losec för att nämna några. De flesta förpackningar med bara en eller några tabletter tagna. Sen kan vi addera lite dyrt omläggningsmaterial till det och säcken stiger åter i värde.

Säcker kommer slängas under dagen i soptunnan utanför Ekersgatan 44 (sista huset intill Karl Johansskolan) om någon känner sig sugen på att ta reda på värdet i säcken.

Nu ska jag fortsätta mitt rensande... känns faktiskt som det inte bara rensar skåpen utan också själen. Try it!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: