Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pic from yesterday

Saturday, October 09, 2010

Pic from yesterday

Lite bilder från i går då. Hade tyvärr inte direkt några bra bilder. Det är ju skitsvårt att få bra bilder på konserter.

Först lite preparty hos Cillan:

Eftersom Dick hört mitt reputation om att vara hårdare än plutonium var han lite skraj för att träffa mig (trots att vi träffats förr). Därför tog vi ett kort vi skulle skrämma honom med innan han fick träffa mig, men han kom alldeles för hastigt så vi hann inte. Han verkade inte allt för rädd faktiskt.

Bäjb intog sin plats på danspuffen och det ser ju lite exotiskt ut... ja, förutom folkölen då.


Dick, tha man, skulle upp och jobba tidigt imon, men kom ändå förbi för att köra oss till konserten i sin limo... det var ju otroligt gulligt av honom.

I blickfånget Scandinavium från limon.

Jag vet att ni sett detta förr. Jag blir så förbannad att Bäjb alltid ska göra denna feja när jag ska ta ett gullfoto på oss.

The Consert:


Ja, det är som sagt inte lätt att ta bra bilder på konsert. Dessutom stod vi lite för långt bort för att jag skulle få bra skärpa, men ni får en vink i alla fall om hur det såg ut.

Nu håller vi på och svälter ihjäl så vi ska ta oss ner till thaian och käka lite gott.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: