Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vad gör man...

Sunday, October 03, 2010

Vad gör man...

... när man glömt skorna när man kommer till gymmet?

Jo... man vänder hem igen, men man struntar inte i träningen för det. Nä, man sätter på sin favoritmusik (måste vara nåt med GO i såklart) i mitt fall Volbeats nya. Höjer volymen och börjar jogga, hoppa och skutta. Mycket armar och intensivt. Bygg upp en slags koreografi... till exempel hoppa på ett sätt i versen, ett i sticket och ett i refrängen. Hoppa i en timma, men dela den på tre. Efter 20 minuter bryter du och kör en styrkeövning av valfri sort. Idag körda jag 50 situps mellan varje 20-minutare. Fäst fötterna under exempelvis soffan och gå hela vägen upp och ner så du nästan ligger, fast behåller spänsten i magen. För att få det ännu jobbigare kan man låta armarna följa med så de är rakt bakåt i nedre läget. Då blir det riktigt jobbigt. Sen på och hoppa igen!

Låter kanske weird, men tar man i allt man har blir det bra mycket jobbigare än nån löprunda eller träningspass på lokal. Fördelen är att man kan byta som man vill så man inte sliter för mycket på lederna och med musik som man själv gillar blir man bra mycket mer peppad. Nu har jag såna spagettiben att jag knappt kan stå och det känns super!

Efter passet tog jag ett långt avslappnande bad med tända ljus och sedan avnjöt jag lite av kantarellsoppan jag gjorde i fredags. Superavslutning på helgen.

Try it!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: