Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mormor och Frasse

Sunday, October 03, 2010

Mormor och Frasse

Long time, no hear. Har spenderat dagen hos mamma med henne, mormor och Frasse. Jag fick min efterlängtade köttfärslimpa med allt gott man kan tänka sig till. Mumma. Fick även mormors hemmagjorda äpplekaka som var helt fabulosisk.


I bemärkelsedagspresent fick jag ett par asvarma vantar eftersom mormor vet hur mycket jag fryser jämt. Det är tydligen nån speciellt stickning som gör att de ska vara supertäta. Blir gött i vinter det. Ett presentkort på Stadium på 1000:- sitter ju inte helt fel heller. Fick en femhundring också och en 300 grams chokladkaka, som tyvärr inte var nåt god och åkte i sopen. Inte ofta jag slänger choklad, men denna gången tog jag det säkra före det osäkra. Jag skulle ju lätt dragit i mig den ändå om jag sparat den och det är ju helt onödigt att dra i sig typ 2000 kcal på nåt som inte smakar bra.

Jag sprang upp på stan och bytte mina kängor också.Det såg mörkt ut länge, men tack och lov hade de ett enda par kvar. Jag provade dragkedjan i affären såklart och den gick upp och ner utan några problem.

Mormor såg såklart till att fylla mitt förråd lite också. Jag har nu fyra matlådor med köttfärslimpa, en burk hemmagjort äpplemos och några påsar kantareller i mammas frys (eftersom jag skulle gå och träna direkt efter).

Sen jag kom hem har jag slängt ner packningen i väskan. Jag känner mig faktiskt ganska nöjd med det jag packat ner. Det verkar inte bli allt för kallt i veckan, men jag tar med mig lite vantar, halsdukar och mössa ändå... just in case. Nu måste jag komma ihåg att ta hem tågbiljetterna från jobbet imon. Volbeatbiljetterna ligger redan i väskan.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: