Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Drömmarnas dröm

Monday, October 25, 2010

Drömmarnas dröm

Ännu en måndag avklarad. En mycket konstig måndag faktiskt. Vi laddade för fullt i morse för en hektiskt dag som måndagar ju alltid är, men efter att en läkare ringt sig sjuk vart det plötsligt en mottagning mindre och inte alls lila stressigt. Tvärtom vart den precis lagom och jag hade fullt upp utan att stressa ända fram till lunch. Eftermiddagen vart ännu konstigare. Alla läkare skulle på datajournalutbildning vilket lämnade mottagningen tog sånär som på fyra sköterskepatienter. Jag hade ju såklart annat att jobba med, men det blir en helt annan stämning när det är så där lugnt. Trots det gick dagen fort och efter jobbet blev det favoritpasset med Ida. Tyvärr för sista gången misstänker jag. På måndag drar ju alla de bästa ledarna till nya lokalen och andra änden stan. Jaja, jag får hitta nya favoriter.

Inatt drömde jag... det är fullmåne och jag brukar av nån konstig anledning alltid komma ihåg mina drömmar ganska bra då.

Ni som hängt med lite vet att jag och Bäjb ska ha en dvärgpinscher i vår lilla familj och att han ska heta Elmo efter Elmo Lee Lewis, far till Jerry såklart. Vi pratade lite om Elmo i helgen och inatt drömde jag om honom. En helt underbar dröm faktiskt. Jag vaknade upp i vårt hus på Västermogatan och gick nerför trappen på bilden nedan. Dock med helt annan inredning såklart. Det var en sån där underbar morgon då solen skiner in genom fönstren och allt bara känns helt underbart.


Av någon märklig anledning var jag iklädd dessa strumpor med ludd i från Cubus plus en vit morgonrock som i en reklamfilm (inte strumporna då... men det vita). Jag styrde mot köket för att göra en rykande färsk kopp kaffe i min Tassimo och slå mig ner vis köksbordet med en morgontidning.


Då helt plötsligt hörde jag ett litet gläfs och lilla Elmo kom springandes bakom mig och runt min ben med otroligt energiskt viftande svans. Han såg ut precis som på bilden under. Kan någon varelse bli sötare?!

Drömmen var inte så mycket längre än så... i alla fall inte det jag kommer i håg, men bilden av lilla Elmo springandes runt mina ben har förföljt mig hela dagen. Jag hoppas jag kan fortsätta drömmen där den slutade inatt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: