Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I dag är ingen vanlig dag...

Monday, October 04, 2010

I dag är ingen vanlig dag...

... för idag är Stacias fördelsedag. Men jag hade seriöst inte kommit ihåg det om det inte vore för grattisinlägg på Facebook. Jag har ju aldrig gillat att vara i fokus och slutade fira min födelsedag för läänge läänge sen. Hade det inte varit för att folk omkring en påminde en hade jag nog låtit dagen passera utan att ens reflektera över datumet.

Igår kväll, trots att jag just varit hos mamma och träffat mormor och Franz med anledning av just min födelsedag, sa läste Bäjb på Wikipedia att en annan person fyllde igår. Nä, det gör han inte, sa jag bestämt. Han fyller ju dag innan mig tänkte jag i mitt stilla sinne, övertygad om att det måste vara en månad kvar eller nåt. Men jag hade ju fel. Det var ju 3 oktober igår och därmed den 4 oktober idag, hence jag fyller faktiskt just prick idag.

31 år alltså, den magiska åldern. Är det nu jag är på min peek i livet? Känns otäckt i sånt fall. Om detta är toppen kommer allt härefter peka neråt. Jag känner mig inte alls nöjd med vart jag är. Visst jag har bra jobb och en lya, men så mycket mer är det ju inte. Jag hade nog hoppats i alla fall ha ett hem med min älskling vid det här laget...

Jo, en vanlig dag är precis vad detta är. Jag vaknade 4.24 och morgonen har flutit på som alla andra mornar. Snart ska jag gå till jobbet, som alla andra måndagar och jag är ganska övertygad om att kvällen inte kommer bjuda på nåt annorlunda heller. Kan knappt bli vanligare.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Takk for interessant informasjon