Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny design driver mig till vansinne

Sunday, October 31, 2010

Ny design driver mig till vansinne

Ok, jag tänkte göra bloggen lite fin, men ångrar mig bittert. Ok, layouten är bättre, men det finns två saker jag bara inte kan ändra. Det är dels bakgrunden, som ser alltför rosa ut mot det röda och dels inläggsrubrikerna. Det finns massvis med grejer att ändra via Bloggers egen designerfunktion, men eftersom det inte duger åt mig har jag ändrat en del i hmtl-delen också.

Jag undrar lite vad poängen är med att man kan ändra prick allt förutom rubriken på inläggen? Är det inte skumt? jaja, ni får stå ut att det ser ut såhär ett tag för jag är så hungrig att jag går av på mitten snart och jag känner även att jag blir mer och mer irriterad när det inte funkar som jag vill. Får ta nya tag efter lite lunch och en stor kopp Tassimo.java.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Oki att det är lite rosa men bra mycket bättre än den förra med all jäkla reklam som hela tiden ploppade upp, snyggare text också, jobba vidare med det rosa blir den skitbra.

Hannastacia said...

Reklamen blir du nog tyvärr inte av med ändå. Den ploppade just upp för mig och jag har sett att den finns på de flesta andra bloggar med. Uppdatera så brukar den försvinna.