Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Volbeat - dagen efter

Saturday, October 09, 2010

Volbeat - dagen efter


Sådär ja, nu har vi vaknat till lite på Masthugget. I alla fall tå tredjedelar av oss. Bäjb ligger fortfarande och sover djupt i sovrummet. Jag och Cillan är dock mycket vakna och sitter och dricker köffe i soffan och slökollar på televisionen.

Volbeat då undrar ni! Jo, det var helt fantastiskt bra! Jag tog lite kort som jag faktiskt inte kollat hur de vart än. De får ni se senare såklart. Dick skjutsade bort oss till Scandinavium till kanske 21.00. Vi drog direkt upp till baren. Det var ju två förband och vi trodde vi kanske missat det första The Kandidate, men det visade sig att Entombed också spelat... eller så spelade de när vi kom. Vi såg dom i alla fall inte. Det gjorde mig inte ett dugg. Efter nån cider började folk strömma in i arenan och vi insåg att det var dax. Bäjb hann dock shoppa en Entombedhoddie, en The Kandidate thissa och en Volbeat tenniströja innan vi stormade in. Våra platser kunde vi glömma att hitta så vi gick fram och ställde oss längst fram på läktaren där det var helt tomt.

Arenan var dock långt ifrån tom. Det måste varit minst 10 000 personer där och det var ganska mäktigt att se hur stora de blitt. Lite skillnad mot för två år sen. Trots en kass recension i GP tyckte i alla fall vi att konserten var fabolusisk. Han sjunger ju verkligen som en gud och han såg så tjusig ut i sin vita skjorta med slips och vita hängslen. Jag är mer än nöjd. Det enda sura var att vi stod ganska långt bak och utan storbildskärmar var det ganska svårt att se.

Efteråt drog vi åter till hoodet Andra Långgatan och traskade in på Kellys för lite vätskepåfyllning innan vi drog till kebabhaket här nere och köpte med oss mat hit hem. En ganska tidig kväll... 01.30 typ. Skönt för nu mår vi ganska gott.

Vad som står på dagens agenda har vi inte riktigt bestämt. Vi funderar på att dra ner till Thaian på middag, men det är ju ett tag kvar tills dess.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: