Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vaknar med täppt näsa

Tuesday, October 05, 2010

Vaknar med täppt näsa

Jag försöker frenetiskt inbilla mig att det bara är nåt tillfälligt och inte begynnelsen på en ny förkylning. Det får det inte vara... inte nu när jag ska åka! Detta är nog den värsta tidpunkten inför en längre resa tycker jag. När man packat det mesta, men har de där lilla man använder dagligen kvar som man inte kan lägga ner ännu. Jag blir alltid så rädd att jag ska glömma de grejerna och de är ju egentligen de som är de viktigaste... som deo och sånt. JAg längtar tills ikväll när jag kan färdigställa det mesta.

Det bär av i gökottan imon. Klockan 6.15 går tåget. Det känns tidigt till och med för mig. Jag lär ju typ vakna 4.00 eller nåt.

Det ska bli så himla kul att se Volbeat igen på fredag. Som jag skrev för ett tag sedan är det snart två år sedan sist. Volbeat har precis varit i USA och kommer nu till Sverige för att påbörja sin turné här och då har de fått en spot i Aftonbladet. I Expressen kan man vinna biljetter till Hovet. Det är lite konstigt att de inte fått mer uppmärksamhet än de får, med tanke på hur många som lyssnar på dom. Det är ju inte bara gamla avdankade rockbrudar som jag som lyssnar, utan jag har träffat folk i alla möjliga kategorier. de förtjänar verkligen all uppmärksamhet de kan få... de är ju inte ofta band är så nyskapande nu för tiden.

Medan jag läste nöjesnyheterna föll ögonen på artiklar om Gunilla Persson... ni vet en av NY-fruarna. När mormor kom i helgen hade hon med sig ett urklipp från Högsjö lokaltidning. Av alla människor i världen härstammar detta spån från samma lilla håla som min mor och mormor (och Göran Persson). Tack och lov att jag fått en så normal mor, med tanke på vilka karaktärer som kommer från lilla Högsjö.

Idag kommer det bli stressigt värre. Det är en sak när man har mycket praktiska grejer att göra. Då har man hela tiden puttning i ryggen. Man MÅSTE få det klart för att gå vidare eller komma nånstans, men den typ av stress jag har framför mig är en annan och en jag inte riktigt kan hantera. Jag har massor med journaler och canceranmälningar som måste in blixtfort. Jag skulle behöva hinna med alla idag eftersom jag åker bort och det inte kommer bli mer gjort denna vecka. Men denna typ av stress gör mig mest stressad inombords och då blir jag knappast mer effektiv... snarare tvärtom. Jaja, hoppas jag får så mycket gjort som möjligt i alla fall.

Ikväll ska jag och Emma på Friskis... Micke "Magic Fingers" H... Nog för att vi ska ta med oss träningskläder och gymma på hotellet, men det känns ändå skönt att köra ett stenhårt pass så här innan långresa fylld med stillasittande dagar.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: