Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Aerobics OCH Step dans

Tuesday, October 12, 2010

Aerobics OCH Step dans

Emma hade planerat gå på bägge så jag tänkte what the heck och bokade in mig på bägge med. Jag har knappt varit på Aerobics alls sedan jag jobbade och tränade på Kents Jump In, av den enkla anledningen att det är jobbigare med bräda. Men kul var det. Som att dansa typ ju. Inte direkt jobbigt, men svett var man ju. Det var dock tur att vi gick på ett till så det känns lite mer som att man tränat. Jag har varit på Emanuels Step dans en gång tidigare och det är faktiskt också ganska kul. Samma här dock... mycket snurrar och stegkombinationer och ingen styrka alls. Plussar man ihop dessa två pass har man i alla fall en riktigt svettig och trött Hanna som nu måste in i duschen för en snabb hårtvätt innan en redig middag på gröt och ägg ska intas... jag sväääääälter ju.

Min mage har varit HELT ur balans hela dagen. Så pass att jag omöjligt ens kunde tänka på mat. Till frukost fick jag inte i mig nånting utan det blev bara ett äpple med lite keso vid morgonmötet på jobbet hela fyra timmar efter jag gick upp. Inte bra. När det var dax för lunch vände sig magen ut och in bara i.o.m tanken så jag fortsatte jobba istället och satte mig inte fören 13.30 och petade i maten. Slängde hälften av den ynka omelett på ett ägg med lite köttfärssås i jag hade med mig. Sen hade jag kramp i två timmar. Som tur var fick jag i mig en knäckemacka innan passet utan att magen paja ihop och efter passet slängde jag i mig mitt äpple och nu känns magen ganska ok ändå. Träning är bot mot allt.

Nä, nog med tjöt... mot duschen nu!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: