Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The OMG Cat

Monday, October 25, 2010

The OMG Cat

Vissa reklammakare är ju bara rena rama genierna. Ta ICAs reklamfilmer till exempel... genialiska. Och Iprenmannen! Fastnade på skallen första gången man såg den. Telias familj var ju också ganska ok. Men i toppen på reklamfilmlistan just nu ligger väl ändå ComHem.

De två paranta damerna Judit och Judit tolkningar av gamla filmklassiker är ju helt underbara, liksom tv-seriesmedleyt, men inget går upp mot den senaste. The OMG cat som klättrat på YouTube-visningslistan sen den släpptes. Kolla vad underbar!Jag såg den för första gången i lördags och jag låg dubbelvikt av skratt. Idag plockade vi fram den på YouTube på jobbet och alla tre gånger jag såg den skrattade jag så jag tjöt. Well done, ComHem!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Ny film, ingen katt men väl bebisar den här gången :)

http://youtu.be/jVzLunvct8M