Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ett tunt vitt täcke

Friday, October 22, 2010

Ett tunt vitt täcke

Tittar ut genom fönstret och ser min första snö för säsongen. Fy! På maken ligger ett tunt tunt vitt täcke av den avskyvärda sörja som himlen spottar ur sig varje år. Temperaturen ligger på nollan och det känns väl typiskt när jag ska ut och köra. Tack och lov att vinterdäcken är på.

Var det nån som såg intervjun med Anders Kleerup i TV4? Jag har letat efter klippet men inte hittat det. Kleerup ska ha varit allt annat än pigg i nyhetsmorgon på onsdagen. Själv säger han att han är morgontrött och blivit väckt. Svenska folken tycker annat... Att han var tydligt påverkad i direktsändning. Krisitn Kaspersen kallar det "Det var en intervju en mycket konstnärlig och engagerad människa som berättar om ett projekt han brinner för". Hmm, är inte det samma sak som drogpåverkad? Killen har kända problem med droger och även om jag inte sett klippet, utan bara bilder ifrån det, ser han inte direkt pigg ut, killen.

Det är ÄNTLIGEN fredag och jag längtar så jag dööör efter att landa 30 mil söderut hos Bäjb för en helg helt dedikerad höstmys. Mjukisbrallan kommer åka på snabbare än blixten.

Men först... skrapa rutor, några timmar cystoskopier och minst tre timmars bilfärd. Hua!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Hanna! Du kan se klippet på Kleerup här http://www.youtube.com/watch?v=hlTXLO4Jgx4&feature=player_embedded#!

Hannastacia said...

Tackar!