Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Just lika a circus

Friday, October 29, 2010

Just lika a circus

Vad lustigt... jag hade nästan glömt bort de där med ögat. att det var svullet och dant i går morse. det syntes inte alls igår kväll, men nu är det likadant igen, fast ännu värre.

Hörneni... vad är det här med hon Arkelsten. Hon blev bjuden på en resa av Shell innan och nu har hon hoppat av nåt styrelseuppdrag för Sweco. Är detta det värsta som händer i Sverige... det som bör täcka hela kvällstidningarna? Korruption, lobbying... tja. Arklesten påstår att hon skulle lämna styrelseuppdraget redan när hon blev invald i regeringen, men inte hunnit och det är väl inte så jälva otroligt. Tro mig, jag vet hur svårt det är att ta sig ur en styrelse... jag har ju inte lyckats ännu. Arkelsten är väl knappat den första att ha uppdrag vid sidan om regeringen. Ta Tomas Bodström till exempel som knappt hade tid med regeringen ens eftersom han var sån big shot advokat. Och den där resan... jag har inte fått klart för mig när den egentligen skulle ägt rum. Är det innan arbetet i regeringen startade är det väl inte så hemskt? Vem skulle INTE nappa på att bli bjuden på en lyxresa som innebar att du fick lyx och flärd, samtidigt som du kunde studera nåt du jobbar och brinner för?

Och Mona Sahlin är väl knappast rätt person att tala om dåligt omdöme? Det hon gjort är väl bra mycket värre, men hon ska minsann få sitta som partiledare och hennes historia är så gott som bortglömd. Att hon ens har mage att yttra sig om rätt och fel förvånar mig. Äh, låt unga Arkelsten lära av sitt misstag och ge henne en chans till. Gör hon bort sig igen ryker hon.

Förresten har ni sett det att NE ("23-åringen") har erkänt flera dåd nu? Hittills bara de dåd han misstänks för. Varför han bara inte erkänner hela skiten fattar jag inte. Det är ju inte direkt som om han kommer gå fri ur det här och nu kan väl hans samvete visa sig (om han ens har nåt ynka sånt). Han är självklart inte ensam om allt som hänt sen 2005, men det vore ju skönt om han var skyldig till så mycket som möjligt av det så man kan våga sig ut lite mer igen.

Kinna, en av deltagarna i Robinsson har förstått det där med att utnyttja pressen för att bli kändare. Hon grinade i går i tidningen för att hon blivit "tvingad" att stanna kvar i Robinsson trots att hon fick psykbryt och kissade blod.

Hur kommer det sig att du trots allt valde att stanna kvar?

– De tvingade mig. De sa att jag skulle ångra mig annars.


Jag skulle bara vilja upplysa Kinna om att stanna frivilligt för att man blir övertalad och får skuldkänslor inte är samma sak som att bli tvingad.

Det slog mig just att det är fredag idag! Vad underbart det är. Jag tror jag ska unna mig en vandring genom staden efter jobbet och se om jag kan hitta mig nåt fint. Modet tycks för en gångs skulle fattat vad som är snyggt och butikerna är fulla av svarta underbara klänningar och jag vill ha dom allihopa! Men först några timmars arbete och lite Botoxinjektioner.


Image and video hosting by TinyPic