Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I'm a dancer!

Tuesday, October 19, 2010

I'm a dancer!

Ujujuj, vilken dansare det har blivit av mig! Step Dans idag utan ett dyft styrka, men alldeles slut är jag för det. Det är så himla kul med dans! Idag såg jag mig själv i spegeln också vilket jag brukar undvika om det inte gäller styrka (då är det ju bra för att se musklerna så man gör rätt). Ok, jag kanske inte har riktigt en danskropp... jag har nog lite för tydliga muskler för det och inte riktigt den där smidigheten, men det ser faktiskt hyfsat ut när jag rör mig. Takten har jag, hållningen har jag och jag får till rörelserna riktigt bra. Kroppen är ju en bisak... det går ju att jobba på. Lite mindre styrka och mer stretch och töj så. Ååå, varför slutade jag dansa? Kan man inte få ångerrätt på dumma tonårsbeslut? Tänk om jag fortsatt... tänk om jag blivit riktigt duktig... tänk om jag fått chansen att dansa med Justin!!! Ok, nu kanske jag drömmer lite väl, men vafan... drömma kan man ju få göra.


Sen den dag NE togs... det vill säga förra söndagen var det väl har det fullkomligt kryllat av poliser på väster. Jag möter minst 3 bilar varje dag när jag går hem och säkert lika många på morgonen. Alla säger samma sak. Poliser överallt. De glider omkring och spanar och spanar. Synd att man inte såg det innan han åkte dit... men enligt säkra källor var de lika många då, fast undercover. Hur som helst... idag när jag gick hem körde inte lika lugnt. Tre poliser i full kaliber med ljus och tuta körde om mig bortåt väster. Man kan ju inte hjälpa att tro att nåt nytt över fall har skett. Hoppas verkligen inte, men vem skulle bli förvånad?

Det rent av spöregnade när jag gick hem. Jag hade faktiskt glömt hur skönt jag tycker det är. Ingen gillar ju att bli blöt när man ska nånstans... t.ex till jobbet, men hem... när det dessutom är lite mörkt. Asskönt! Nu sitter jag här blöt av både regn och svett och ska in i duschen innan jag stoppar nåt i maggen som kurrar högt och ljudligt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: