Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mycket nöjd

Saturday, October 02, 2010

Mycket nöjd


Allt på listan är avbockat! Supernöjd med mig själv. Jag trodde nämligen jag skulle få för mig att skjuta på nånting tills i morrn, men jag satte fart och körde igenom hela.

Packningen är såklart inte färdig, men jag har lagt fram allt det jag kan lägga fram som jag inte kommer behöva innan jag åker. Ger mig en liten vink om vilken väska jag behöver ta också.

Sen har jag fixat lunchdejt med pappa (och kanske Stina) på torsdag. Eftersom kvällarna är fullbokade redan och jag åker så tidigt på fredag trodde jag inte jag skulle hinna med pappa, men sen slog det mig att en lunchdejt vore perfekt. Då slipper jag ju också käka i röran på konferensen. Perfekt.

Resten av kvällen ska jag spendera i soffan tänkte jag. Jag har några avsnitt kvar på första säsongen av The Hills och jag tänkte slå till på en supé med varma mackor med makrill på vetekaka. Mums filibabba.

I morrn kommer mormor och Frasse och ska fira min bemärkelsedag. Vore det inte för dom skulle jag inte fira alls, men man får väl ställa upp. Mamma undrade vad jag ville ha för mat och tyckte jag var lite knäpp när jag önskade köttfärslimpa, kokta morötter och lingonsylt. Jag tycker det är helt normalt. Det är ju precis sån mat jag aldrig äter annars och som bara är god när en mamma eller mormor gör den. Jag vet inte om det blir det, men man kan ju hoppas.

Sen ska jag nog passa på att träna när jag ändå är på stan. Får bli den där skitjobbiga gympan jag gick på förra söndagen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: