Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Att unna sig

Friday, October 15, 2010

Att unna sig

På urologmottagningen luktar otroligt gott på toaletten. Det luktar inte trälig ocean breeze eller citrus som det brukar göra, utan det luktar magnolia och vanilj. Det är tack vare allas vår extramamma Susanne som köpt med sig denna underbara doft ifrån Willys. Jag, som inte kan komma över hur gott den luktar har påpekat detta några gånger och detta har väl Susanne snappat upp för i morse när jag kom till jobbet fick jag en present av henne. En alldeles egen flaska Glade Magnolia & Vanilla. Min lägenhet kommer lukta ljuvligt efter jag är klar med kvällens storstäd. Tack, du underbara Susanne som alltid tänker på allt och alla!


Jag har en kollega som mår otroligt dåligt just nu. Det är fruktansvärt att se. Vi försöker alla stötta henne och jag tror hon tycker det går ganska bra under den tiden hon är på jobbet, men man märker att det på långa vägar inte räcker till. Hennes liv är ganska kaotiskt just nu och jag hatar känslan av att känna att jag inte kan hjälpa henne.

För att hantera sitt kaotiska inre äter hon. Så har hon alltid gjort när hon mår dåligt och hon har gått upp otroligt mycket och snabbt i vikt. Innan hennes liv raserade hade hon varit med i viktväktarna och gått ner massor och blivit jättefin. Att ha lagt på sig denna vikt gör ju såklart inte att hon mår ett dugg bättre och idag pratade hon och jag om att unna sig. Jag gav henne förslag att istället gå upp på stan då och då och köpa sig nåt riktigt fint som hon vill ha. Kläder eller grejer eller vad som helst. Nu har hon det också ganska knapert med pengar, men om hon tar det hon nu lägger på mat och godis blir nog inte skillnaden stor. Ett annat tips är att hon köper sig badsalt, ansiktsmasker, fotskrubb, bubblor och smörj och unnar sig ett ordentligt pampering spa. Har ni fler förslag?

Är det nåt jag kan så är det att unna mig. Jag har ju dock bara mig själv att tänka på och jag har ju full koll på vad jag har råd och tid med... för jag har ju bara mig själv att anpassa mig till. Idag, sänkt och plågad av trötthet och mensvärk tog jag just en sån repa över staden och unnade mig lite jag länge tänkt på. Här är resultatet:


Som ni ser unnade jag mig också lite innehåll i frukskorgen som inte kommer ligga där längre änm vad denna kvällen är. En rulle Marabou nötchoklad och en påse nötter. Men... inget gott fören städ och tvätt är klart, så det är bäst att jag sätter lite fart nu då!


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamsen said...

Vad du slog på stort, jag "unnade" mig två pain riche 20 kr på Ekers och några goa ostar, blev mitt fredagsmys