Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Social Network

Monday, October 18, 2010

The Social Network

Lycka... jag har sovit hela natten igenom! och ändå vaknade jag av väckarklockan. Helt otroligt skönt. Låt min period av sömnlöshet vara över!

Jag såg just att en ny film har premiär i Sverige den 22 oktober. Det är historian bakom Facebook och dess grundare Mark Zuckerberg:

The Social Network


I februari 2010 hade sajten 400 miljoner användare. Mindre än ett halvår senare hade antalet användare ökat till en halv miljard. Nu kommer filmen om Facebook "The Social Network"

Mark Zuckerberg är inte helt nöjd. Berättelsen om Facebook skildrar honom som en hänsynslös sexgalning. Zuckerberg framställs som både hänsynslös och socialt efterbliven i "The social network". En nördig psykopat. Skulden är dock hans egen eftersom han väljer att hålla sig i bakgrunden och hålla tyst, vilket ju är klockrent för en filmskapares fantasier och ger tillåtelse att skapa en mer intressant person än vad säkert Zuckerberg egentligen är.

Filmen får 5 getingar i Expressen och den trenden tycks vara ihållande bland recensionerna. Jag lär ju ska se den... om inte annat för att Justin Timberlake är med i den :D

Image and video hosting by TinyPic

No comments: