Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tragiskt försök till sensationsjournalistik

Sunday, October 31, 2010

Tragiskt försök till sensationsjournalistik

"Kastades av häst – fick plocka upp sitt huvud"

Om någon läste den här artikeln igår vet de också att de ändrat i texten.

Igår stod det i ingressen:

Ryttaren Thea Maxfield, 26, kastades av hästen. När hon reste sig låg huvudet kvar på marken. För att komma därifrån fick hon plocka upp det med händerna.

Idag står det:


Ryttaren Thea Maxfield, 26, kastades av hästen. När hon reste sig kunde hon inte lyfta huvudet. För att komma därifrån fick hon plocka upp det med händerna.

Hela artikeln var skriven som om Thea bokstavligen fick plocka upp sitt lösa huvud efter hon rest sig och bära det vid sidan om sig för att komma undan. Som nån slags Familjen Adams scen. Idag är den ändrad så att det är Theas beskrivning av vad som hände. Man kan inte låta bli att tänka att Aftonbladet kanske ville spela lite på att det är Halloween.


Historien är ganska häftig egentligen. Huvudet gick rakt av, men nerverna förblev intakta, vilket gjorde att Thea kunde komma undan hästen genom att hålla i huvudet och ta sig därifrån. Nu har det gått sju månader och Thea rider igen. Ren idioti om du fråga mig, men hästmänniskor är ju lite knepiga.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: