Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Urologidagarna i Malmö dag 1

Wednesday, October 06, 2010

Urologidagarna i Malmö dag 1

Dagen har varit helt sjukt lång. Som sagt klev vi på tåget och rullade ut från Örebro vid 6.15. Vi hade alla planerat att sova på tåget, men vi hamnade i restaurangvagnen istället och pratade oss genom hela resan. Jaja, den gick ju ganska snabbt i alla fall.


Väl framme gick de andra till hotellet medan jag skyndade iväg till Slagthuset och mötte upp de andra i RSUs styrelse för ett hastigt styrelsemöte i restaurangen där det redan kryllade av folk. 700 urologmänniskor och ytterligare 200 företagsrepresentanter finns på plats och det är trångt precis överallt.

Redan här var jag svullen som en tok om benen och magen var helt ur balans. Det blev inte mycket bättre när vi satt i två timmar och lyssnade på föredrag om antibiotikaresistens.

Andra sittningen gick vi på nåt halvflummigt om Handledning men då var jag tvungen att gå ut och gå runt kvarteret för att inte somna. Jag begriper inte varför jag ska behöva åka på sånt här... jag lider verkligen. Sen vart det dock lite bättre. Njurcancerföreläsningar mellan 15.00 och 17.00... med hjälp av en väska laddad med godis från företagen tog jag mig igenom det ganska bra.

Sen gick jag, Emma, Marie-Louise och Annika till vårt hotell. Mitt i smeten ligger det och det är faktiskt ganska fint. Jag och Emma svidade om och gick ner till gymmet på våning två. Två cyklar, två löpband, en crosstrainer, två bollar och lite hantlar. Duger bra. Dock alldeles för dålig ventilation och efter bara några minuter rann svetten. Men det var skönt efter att ha suttit hela dagen.

Snabbt in i duschen och sen ner och möta de andra. Inte ett dugg hungrig efter allt godis, men äta skulle vi och vi hittade ett ställe på torget bredvid.


Ryggbiff med beanääääs, sparris, grillad tomat och pommes blev det för mig. Sviiiingott och för dryga 200 kronor hade det varit skamligt om det varit nåt annat. Jag är inte snål, men inte van att behöva betala så mycket för lite mat. Men som sagt det var riktigt gott.


Vi satt där ett tag och snackade skit, men sen var vi alla alldeles för trötta för att orka sitta kvar. Äntligen sitter jag här på hotellrummet med mysbyxorna på. Jag är så trött så ögonen nästan faller ihop. Klockan 6.00 har jag och Emma bestämt träff utanför gymmet så det är dax att sova nu. Ska bli så himla skönt.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Låter som en jobbig dag, men vad fina ni är du och Emma, har ni varit i samma affär eller!!!Hur som helst, skitsnygga är ni, ha det fortsatt bra och kram på er.

Hannastacia said...

Den andra randiga är inte Emma (Emma är på översta bilden till vänster)... det är Marie-Louise, men det är faktiskt mycket möjligt att de är från samma affär. HM skulle jag tro.