Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Väntan

Thursday, October 28, 2010

Väntan

Å, herreminge, vilken seg dag. ute är det grått och trist och här är det nästan öde. Läkarna är i Uppsala på utbildning (ja, inte alla då, men de flesta) och troits att jag haft att göra ändå under dagen är det en lugn och långtråkig stämning över hela stället.

Just nu väntar jag faktiskt bara på att klockan ska gå. Klockan 17.00 är det Aerobics dans och direkt efter det Step styrka. Ska bli roligt... om det nånsin bli av.

NASA måste blitt tokiga. De ska skicka ut fok att leva på planeter i resten av sitt liv. Vem sjutton ställer upp på nåt sånt? Rent vansinne. Vad sjutton gör man på Mars resten av livet liksom. Och tänk om dessa fyra som ska dit blir osams och inte tål se varandra.

Hur som helst ska jag nog börja packa ihop mig nu och styra kosan ner mot mottagningen för en kopp köffe innan jag beger mig till Friskis. Hoj för nu!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: