Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men hallllåååååå!!!!

Saturday, October 02, 2010

Men hallllåååååå!!!!

Är jag dömd till ett liv med otur i skor nu eller vad är det frågan om. Det började med att jag fick klippa sönder mina stövlar och nu verkar oturen hålla i sig. När jag provade mina kängor första gången sen jag kom hem igår tyckte jag vänster dragkedja var lite trög. Den låste sig en gång, men efter jag dragit den upp och ner några gånger verka den funka finfint. Den var trög igen i morse, men jag fick upp och ner den. Men sen nu när jag provade skon till ett par brallor, tvärlåste den sig igen!!! Och nu är den orubblig. Som tur är går denna sko att knyta upp så jag fick av mig den ändå, men så här kan jag ju inte ha det. Och dragkedjan... ja, den går att dra upp helt, men bara ner till hälften.

Blir till att jäkta upp på stan och byta nånstans mellan födelsedagsfirande och träning i morrn för jag måste ju ha ett par jag kan lite på såklart. Skulle inte förvåna mig om de är slut i min storlek så mycket folk som det var på stan idag. Då vet jag inte vad jag gör.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Morrica said...

Om de är slut testar du ett gammalt husmorsknep - du gnider ett stearingljus mot kedjan, på båda sidorna, och ser om det inte får den att glida lättare upp och ner.