Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hungriga igen

Saturday, October 09, 2010

Hungriga igen

Jag tror ingen av oss trodde det skulle hända, men nu sitter vi här vrålhungriga igen. Eftersom vi inte kunde komma på nåt gemensamt att göra tog vi varsin. Cillan kör på en fiskgratäng medan jag och Bäjb kör på värmepizza.

Till det tänkte jag och Cillan ta oss lite halloumi. Det har vi varit sugna på sedan vi gick förbi en grekisk restaurant förut. Denna restaurant tänkte vi för övrigt äta på i morgon. Bäjb har aldrig varit på grekisk restaurang förut och det måste vi ju såklart rätta till. Jag tror han kommer älska det. Känns som hans kopp te.

Som ni förstår blir det en lugn innekväll. detta är nåt vi sagt varje seg söndag förut att vi ska göra nästa gång... alltså gå ut fredagen och ta det lugnt lördag för att va pigg och utvilad på söndagen. Det har hittills aldrig hänt, men nu så.

Nä, nu ska masterchef Stacia fixa in maten i ugnen och sen är det bara att vänta på det goda.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: