Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: All thanx to Volbeat

Saturday, October 30, 2010

All thanx to Volbeat


Som ni ser växer sopberget! Jag förvånas över mitt tidigare beslut att spara allting från mina skolår. Tre år sjuksköterskeprogram och ytterligare år uroterapiutbildning + diverse andra kurser och konferenser ligger nu i påsar i hallen. Hela skiten! För seriöst hur många gånger kommer jag öppna de pärmar där jag sparat anteckningar från föreläsningar jag varit på för över typ 7 år sedan och hur aktuella är de böcker och kopierade kapitel jag sparat i fina mappar? Nä, nu ryker allt. jag valde att spara en kopia (hade otroligt nog massor) av min C-uppsats och arbetet jag gjorde för uroterapiutbildningen. Den senare för att den faktiskt var riktigt bra. Bokhyllans innehåll har krymp från 3 och en halv proppade hyllplan till endast två och dessa består enbart av de finaste utbildningsböckerna och andra köpta böcker. Resten har jag pyntat med fina ljuslyktor och kort istället.

Min sekretär var också smockad med bröte som åkte alltihopa och helt plötsligt stod jag med två helt tomma lådor. Perfekt! Strumplådan, som länge varit överfull av strumpor jag borde slängt för åratal sedan (en hel del med hål i) är nu bara halvfull utav strumpor jag faktiskt använder och nästa projekt är troslådan som är minst lika full.

Och allt detta tack vare att Volbeat ger mig en sån jäkla energi när det poppas på hög volle i vardagsrummet.

Det finns ett litet frågetecken dock och det är hur sjutton jag ska få ut alla sopor till tunnan. Detta kräver släpande tre trappor ner och ca 20 meter över gården x hur många gånger som helst. Papper väger ju bly! (right Bäjb!? kom och hjälp!).


Image and video hosting by TinyPic

No comments: