Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: TASSIMO

Saturday, October 23, 2010

TASSIMO

Det har verkligen regnat hela dagen rakt igenom. Höstrusk deluxe. Eftersom Bäjbo ska på begravning och behövde en svart slips tog vi HellSaab till A6. En tur till Dressman och slipsen var kirrad och en snabb vända på Brither och även brallor låg i en påse. Dessutom köpte Bäjb en vit underställströja att ha under stjortan om det är kallt. Tänk vad det går lätt och smidigt för killar att shoppa. De vet vad de vill ha och så köper de det.

Jag, å andra sidan skulle ju kika på en sån kapselbryggare som såg ut som en pingvin tänkte jag. Den fanns bara i svart på Elgiganten och jag ville ju såklart ha en med vit rygg som såg mer ut som en pingvin så vi drog vidare till Media Markt.

Som ni ser blev det ingen pingvin, utan den bra mycket snyggare och mer avancerade Bosch Tassimo. Röd såklart och helt urläcker.


Vi köpte med oss tre sorter hem. Vanligt Gevaliakaffe, Cappuccino och Marabou chokladdryck. Bäjbo bryggde mig en kopp vanligt kaffe medan jag lagade middag och det var helt delikat. Snabbt gick det och utan att behöva drälla med pulver och vatten. En kopp svart guld på några sekunder.


Nu har jag varit inne och registrerat mig på MyTassimo, vilket innebär att jag får handla hem varor för 200 pix. det finns te, choklader, kaffe i alla de varianter. Hur ska man kunna välja?! jag kommer dricka ihjäl mg av alla härligheter. Det enda jag saknar i det svenska sortimentet är det ni ser till höger. Starbucks!!! Men vem säger att man inte kan köpa från USA... och när jag åker dit nästa gång lär jag ju köpa på mig ett helt skåp med Starbucks-discs.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: