Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Den udda fågeln

Sunday, October 31, 2010

Den udda fågeln


Självklart såg jag "Så mycket bättre" igår. Äntligen lite kvalitets-tv på lördagar som ju annars är den sämsta tv-kvällen på hela veckan. Igår var det Di Levas tur att bli hyllad. Di Leva är väl en för härlig prick. Man får intrycket av att han är helt och hållet spritt språngande galen, men när han pratar låter han faktiskt ganska normal. Han spelar en roll och berättar öppet om det... och här har jag gått i alla år och trott att han faktiskt var helknäpp.

Idag är det ordväxlingen i slutet av programmet som får fokus med rubriken sexbråk:

– Thomas är du den kåtaste låtskrivaren i Sverige? säger Plura

– Jag tror du är det? Har du en spegel framför dig eller? svarar Di Leva.

Enligt Nöjesbladet ska Di Leva velat ha denna ordväxling bortklippt, men de andra har andra åsikter.

– Det var otroligt uppfriskande. Det var ganska snällt och mjukt. Äntligen blev det lite fart på diskussionen, säger Christer Sandelin.

- Det kommer jag inte ens ihåg. Kåtaste? Jag trodde han sa kortaste, men han är ju inte kort? säger Lill-Babs.

Dessutom berättar Di Leva i programmet att han blev mobbad så han hoppade av gymnasiet, Jag är inte direkt förvånad. Han är ju det ultimata offret. En helknepig kille i konstiga kläder med stor näsa. Hur hemskt det än må vara med mobbing är det antagligen det som gjort att han är så stor idag.

De visade lite klipp från Di Levas barnprogram från 1987. Jag vet inte hur jag lyckats glömma det. Kanske var det så att jag inte fick se det för mamma och pappa... av naturliga skäl... eller så har jag bara förträngt det... också av naturliga skäl. Helt otroligt att de faktiskt visade det i tv. Bara för att han vågade är Thomas Di Leva en riktig idol.

Nästa vecka ska vi hylla Petter!

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

intelligent union said...

DiLeva är frisk. De flesta andra är utvecklingstörda. Instoppade i industrins fördefinierade modefack som minkar i bur.

Anonymous said...

om du med frisk menar kvinnomisshandlare. dessutom håller han väl på att lura av folk pengar på sina mysko healing kurser som han tar friskt betalt för.

Anonymous said...

Vem som är den kåtaste? Ja du, Lill-Babs, vem tror du?