Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Aerobics dans

Thursday, October 21, 2010

Aerobics dans

Ja, då har jag varit på mitt första Aerobics dans. Det var roligt som sjutton! Kämför jag med Idas pass i måndags, som var en Aerobics 1, fast med ganska mycket inslag av dans eftersom hon också leder det, var nog hennes roligare, men det var nog främst för att det var roligare koreografi. Denna var svår, men jag fixade det. Sofie hette ledaren och hon berättade att detta var på en nivå över Aerobics 2 så tacka fan för att det var svårt. Kul, kul, kul i alla fall. Jag hade en biljett till passet efter också. Step 1 med Micke "Magic Fingers" H, men jag var lite yrer efter alla snurrar så jag hoppade faktiskt över det även om jag utan problem hade orkat.

Jag har en del att pyssla med ikväll förstår ni. Jag har inte packat något till helgen ännu så det måste göras. Dessutom krävs en hårtvätt och ett litet spa i badet med Bingo. Emma skulle titta förbi för hon är genomförkyld och behöver förses med NyQuil för att kunna sova och sen är det ju de där vanliga... äta och sånt trams. Jag har dock lagt fram räkor och en Hällarkaka som ska förses med mjukost, sallad och ägg utöver räkorna så det är en riktig festmeddah att se fram emot.

Men först... surf!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: