Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gäääsp

Wednesday, October 06, 2010

Gäääsp

Jag är uppe, men är jag vaken? Har sovit som en kratta och nu när det var dax att stiga upp känner jag mig levande död... eller helt död. Och frusen... thank good for coffee.

Jag glömde ju berätta att jag rakade av mig en bit finger igår. När jag skulle packa ner rakhyveln fastnade den lite lätt i fingret och skalade bort en ganska redig bit. There was blooood. Det ville inte sluta så jag fick ta halva toarullen och linda runt och sedan vira tio varv läkartejp runt. Så fort jag nuddar nånting börjar det igen och det svider och dunkar som fan. Det är väl typiskt. Jag hoppas jag inte blodade ner mina kläder. För ovanligheten skull har jag inte ett enda plåster i min ägo heller. Tur jag har lite mirakelsalva att smörja på så det inte svider så jäkligt.

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra med frukost. Smart som jag är förberedda jag gröt i en skål, men jag "råkade" använda den sista mjölken igår kväll och jag har verkligen tömt kylen inför resan. Jag har väl typ ett litet äpple. Pressbyrån öppnar inte fören 6.00 så dit hinner jag inte heller. Får la vänta till Mjölby, men jag är ju redan hungrig.

Jaja, nu är det dax att packa ner datorn så nästa gång vi hörs är jag i Malmö.
Bye loves

Image and video hosting by TinyPic

No comments: