Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The big hunt

Saturday, October 16, 2010

The big hunt

jag måste bara påpeka att det är skiiiitkallt ute. Just nu skiner solen och värmer upp lite, men i morse var det minus 4 grader. Det är inte mänskligt, men det lär ju inte bli bättre inom kort. Återigen förvånas jag att folk bor i detta land frivilligt och ännu mer norröver där det redan är minus 12 grader.

Att jag höll på att frysa ihjäl igår hade sin förklaring. Min balkongdörr stod öppen. Det är lite läbbigt för den har jag inte öppnat på väääldigt länge. Det finns ju tre alternativ här... Antingen har den stått öppen så länge, vilket jag tycker jag borde märkt eftersom det blåst en del och den borde flugit upp. Eller så har den åkt upp av den blåsten... den är ju inte så stabil min dörr. Eller nummer tre... jag har haft spöken eller otäckingar i lägenheten. Det sista verkar lite otroligt eftersom jag fortfarande sitter här very much alive, men ändå.

Fiberberikad havregrynsgröt med jordgubbssylt och kanel och ett kokt ägg. Bättre fulle får man leta efter.

Det blev otroligt sen frukost idag. Vet inte riktigt vad jag pysslat med riktigt... lite träning, lite surf och lite hårtvätt, men annars inte så mycket. Det var gott i alla fall när det väl blev av även om det kanske inte ser så aptitligt ut på bilden.

Nu... mina damer och herrar är det dax att ge sig av på The big hunt. Även om jag inte avslöjar vad jag ska jaga ber jag er hålla alla tummar och tår för att jag lyckas och kommer hem med ett rejält kap. Oavsett lyckat eller misslyckat lovar jag att berätta när jag kommer åter.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: