Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Scrub Mauy Thai

Tuesday, June 01, 2010

Scrub Mauy Thai

"Muay Thai i scrubs" kallar jag denna bildserie för. Jag lovade Bäjb att jag skulle göra den och filma, men det kändes lite väl... kan säga att det kändes lagom löjligt ändå att stå och posera framför en kamera med självutlösare haha, men nu gjorde jag det i alla fall. det är väl lite ett internskämt eller vad man ska kalla det, men det härstammar i alla fall från när man bygger sin gubbe i UFC 2010 för xbox.

Gud, vilken bra dag jag haft känns det som. Det har absolut inte hänt nåt speciellt, den har bara känts bra av nån anledning. Måste väl vara vädret. Men det är banne mig inte roligt att behöva sitta inne när det är så här. Tack och lov att vi har våran fina uteplats så vi i alla fall kan äta lunch och dricka kaffe ute. det är så mysigt runt sjukhuset på somrarna. Eftersom sjukhuset ligger precis vid vattnet är det folk över allt när solen skiner. Det är både privatpersoner som är ute och strosar, det är patienter och det är vitrockar. Och från Stora Holmen hör man barn leka och får och getter Bäha. Tokmysigt!

Nu ska jag alldeles strax ta min första dos fett på kapsel. Hittade nån Forte variant med extra hög koncentration. När jag läste runt på bukarna verkade det nämligen vara så att man av vissa sorter kunde få ta upp till 3 x 3 kapslar för att komma upp i daglig dos och vam sjutton orkar med det. Nä, av denna räckte det med 1-2 och det är mer min kopp te. Hoppas nu det gör susen för energi, fett och muskler (mindre av den ena och mer av den andra då vill jag ju ha).

Snart är det dax för lite löpning i det underbara vädret. Jag har längtat hela dagen och så fort svullnaden i mina ömma fötter minskat (darn att jag inte kan få mina skor) bär det av.


My workplace at Urologkliniken precis innan hemgång. Arbetet är avslutat för dagen som ni kan se.

Image and video hosting by TinyPic


3 comments:

Christian said...

AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! du är inte klok :D jag ska lära dig en riktigt fine thaielbow så att du alltid hamnar först i köerna med ;)

Hannastacia said...

Ja, jag har ganska vassa armbågar så jag skulle gö succé!

CiBag said...

Hahaha, vad säger dina arbeitkamraten om dessa upptåg?