Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Marknadsafton och skitlukt

Thursday, June 03, 2010

Marknadsafton och skitlukt

Är vad stan intas av denna dag. Jag hade såklart glömt att det var marknadsafton, men blev påmind av mina arbetskamrater som tur var, så jag slapp klanta mig och ta vändan över stan hem. Dock var jag ju tvungen att passera och jag måste erkänna att jag blev lite sentimental när jag hörde ljudet av klonkande elgitarrer och halvdann sång från scenen på Storgatan. I tidiga tonåren var ju jag och mina vänner de som satt där på gatan och lyssnade på våra strävande vänner som försökte göra sig ett namn i stan. Nu när jag är hemma ångrar jag nästan lite att jag inte tog en liten sväng i alla fall... eller, nja förresten.


Staden luktar skit... och inte lite heller. Jag möttes av doften redan i morse på väg till jobbet och sen har den fortsatt. Den till och med trängde sig in på sjukhuset. Jag fattar inte vad de gjort, men även mina kollegor från alla stadens utkanter hade möts av doften när de klev ut genom dörren.

Idag har jag haft mina skor en hel dag för första gången och jag är supernöjd. Att ett par skor kan vara så sköna är nästan obegripligt. Nu lär det ju inte bli denna månad med tanke på priset, men jag ska lätt investera i ett par gympadojor med samma sula.

Waitz Energy Balance, 1049:- på Jobi.se

Även idag hade jag dock ont i fötterna när jag kom hem. Jag var inte dum nog att ta sandalerna från igår, men trots att jag har 4 par ballerina står i hallen är det inga av dom som är snälla mot mina fötter. De enda som nån gång varit det är de från Din Sko jag köpte förra året, men där har hela innansulan sjunkit ner i klacken så tiden när de var sköna är förbi för länge sen. Jag har nästan gett upp hoppet om att hitta nya med. Alla är antingen platta som en flundra eller har en klack som en giraff. Det får nog bli gympadojor till och från jobbet ändå... lite svett får man väl tåla.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: