Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sommarväder deluxe

Thursday, June 24, 2010

Sommarväder deluxe

Jag ska aldrig mer lyssna på varningar om trafiken. Det har väl aldrig varit så lugnt som på vägen ner. Kändes till och med som mindre bilar än vanligt. Eftersom jag inte sovit direkt inatt trodde jag det skulle bli skitjobbigt att köra, men det var det inte alls. Känner mig faktiskt piggare ikväll än på flera dagar. Skumt. Kanske kan jag sova lite längre i morgon bitti istället.

Jag tog med mig kameran och tog en promenad bort till Osudden och tillbaka när jag kom fram. Det var tokmycket folk vid sjön och en hel del som badade faktiskt.


Tänk, vilken skillnad det är på naturen under årets alla årstider. Och det är lika fins hela tiden fast på olika sätt. Nu är det extremt högt gräs överallt och massvis med blommor som jag inte har en aning om vad det är för några. JO, jag vet att detta är Lupiner (hoppas jag har rätt) men andra menar jag då.


Min polare kossera var ute och solade med. Undrar om de känner igen mig. Fast jag känner ju inte igen dom så varför skulle de? Skitcoola är de i alla fall.


Jag vet inte varför jag alltid ska försöka balansera på allt. Hittade en av hundra stockar att klättra upp på vid vattnet och jag höll banne mig på att falla av och bryta benen, men jag klarade mig. Kan jag inte bara inse att det är bäst att hålla sig på marken.


Det var så otroligt fint vid vattnen. Jag satte mig vid en eldstad en stund och tittade på dårarna som badade. jag kan lova er att det inte var nån som helst värme i vattnet, så riktigt tufft av dom att vara i.


När jag kom tillbaka hit ville jag inte riktigt gå in så jag satt mig en stund på haciendan och bara njöt av kvällsolen.


Nu ska jag ta en iskall dusch innan jag kryper ner i myskläderna och divanen. Jag har köpt banan och päronfil och min absoluta favoritmüsli. Frebacos Branflakes med frukt som jag ska avnjuta till lite kvälls-TV tills Bäjb kommer hem.

Photo Host

No comments: