Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The must is out

Monday, June 21, 2010

The must is out

Svenskar är rikare än nånsin. Jo, tjena, inte är jag medräknad där i alla fall. Å, vad jag önskar man hade lite mer pengar. Så där lagom mycket. Behöver inte vara nån förmögenhet. Bara så man kuned köpa sig en bil och använda den utan att bli ruinerad. Och ett hus... och kanske gå ner lite i arbetsprocent. Då vore jag nöjd.

Twilight-stjärnorna är i Stockholm. Detta inför släppet av den tredje filmen i sagan; Eclipse. jag vet inte om ni minns det, men jag var ju ganska så besviken på de tidigare två filmerna. Jag såg dom ju prick efter jag läst ut böckerna och tyckte filmerna var ganska bleka i jämförelse. Dock lovade jag att jag skulle se om dom, när jag fått lite distans till böckerna och det börjar väl bli dax för det nu kanske när den tredje är på gång. Alla andra som sett dom lovordade dom ju till skyarna.

Lite bilder från min naturpromenad tidigare idag

Nu är det time för lite kvällsmat innan jag går till sängs. Lyxar till det med favoriträtten varma mackor med makrillfilé i tomatsås. Jag vart verkligen skittrött efter promenaden och det var lite mastigt att gå så där långt direkt efter jobbet och dessutom hade jag inte ätit nåt sedan min qournfilé till lunch (hade inte tid med eftermiddagsfikat pga av den strulet med den sista patienten). Om jag inte minns helt fel är det premiär för CSI NY klockan 21.00... min absoluta favorit bland CSIarna. Gutt!

Photo Host

No comments: