Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I'm a green man

Wednesday, June 02, 2010

I'm a green man

För ett par år sedan hade jag en grön period. Allt jag handlade var grönt... ungefär som allt jag handlar nu är mer eller mindre randigt. Hur som helst har jag lite svårt att förstå min gröna period nu. Jag äslakr fortfarande grönt, men mer på saker och framförallt på bilar, men kläder... nja. Jag ska i alla fall ha denna gröna tunika idag och se hur det känns.


Jag ska också ta mina nya sandlaler till jobbet tänkte jag. Måste ju gå in dom. Safe'ar dock och tar med mig ett par andra i väskan just in case.

Efter jobbet ska jag möta upp mor på stan. Jordan (systers äldsta) tar ju graduation snart. Jag önskar jag skulle dit, men min USA-resa i mars och tömt semesterkonto tillåter det inte. Mamsen ska dit i alla fall och vi ska inhandla det sista till hennes present. Ett Pandoraarmband med en massa berlocker på. Mamma har svårt att bestämma sig (trodde det bara var jag, men det finns tydligen en liten gen där) och vi ska gå tillsammans för att välja ut den sista.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

CiBag Lainensson said...

Grönt är skönt :) Addes och min färg sen jag blev gravid! Jag kollade in den här fantastiska sidan Stivletto som du skrev om igår, herre min je! Måste-ha-faktorn på skorna var höööög :)

Hannastacia said...

Ja, visst är den... men så många... det gåååår ju bara inte!