Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kommer jag vara en av de åtta?

Tuesday, June 22, 2010

Kommer jag vara en av de åtta?


Midsommar är en svart trafikhelg. Årets farligaste helg till och med. Liksom alla andra jäkla storhelger. Visst är det bra att tidningarna går ut med att man ska vara försiktig, men att de skriver rubriker som nästan känns som de hotar en till livet gör mig förbannad.

Jag ska köra. Jag åker på torsdag, vilket tydligen inte ska vara lika farligt, men ändå. Jag vill inte höra att det kan innebära slutet på mitt liv. Dessutom verkar vägen från Örebro till Värnamo vara undantagen vid rusningshelger. Det var mer trafik en vanlig helg i maj än vad det var under t.ex julhelgen (som ju också är den farligaste på hela året konstigt nog).

Nu ska jag ta ett ordentligt tag i kragen. Jag ska åka till Bolaget, eftersom jag kom till insikten om att det kommer vara stängt på midsommarafton. FÅr se om jag orkar in på MAxi medan jag är där. Jag behöver en sak... en enda sak (sallad). Känns väldigt överkurs att gå in för en enda sak, men jag får checka läget och är det lugnt kanske jag pallar. Sen blir det raka spåret till Fallen och min nya favoritlöparrunda. Har jag sagt att jag älskar att ha bil?

Photo Host

No comments: