Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: + och - på klockan?

Monday, June 07, 2010

+ och - på klockan?

Fasen, det ser ut att bli regn. Det vore ju gött om det kunde vänta tills jag var framme på jobbet för det är ju så jäkla trist att komma fram dyngsur.

Enligt My man Frasse ska det på alla klockor finnas ett litet plus och ett litet minus inklusive ett litet hål. Tar man en liten mejsel och skriva i hålet kan man justera hastigheten på klockan. Nån som hört talas om detta fenomen? Vi lyckades nämligen inte lokalisera detta hål eller plus och minus på mammas klocka när han skulle visa... inte heller hittar jag det på min klocka här hemma. Jag undrar för i sånt fall kanske det finns hopp för min köksklocka. Det går ju nämligen fortfarande, dock väldigt väldigt sakta. Sen undrar jag ju såklart... om det nu existerar, hur sjutton man vet hur mycket man ska skruva. Enligt Frasse får man testa sig fram, men det kan ju innebära års tid av justering om man ska hitta exakt rätt hastighet. Det är nog banne mig enklare att hitta en ny klocka... eller vad tror ni?

Vissa människor har inte vett nånstans i kroppen. Tre av offren från flygkraschen i Polen... ni vet när hela regeringen omkom har blivit bestulna på sin kreditkort... av polisen! Jag tycker man så ofta förvånas över folks dumhet. Hur tänkte de? Trodde de ingen skulle märka att det försvann pengar eftersom innehavaren var död? Trodde de ingen skulle tycka det var konstigt att en död person shoppade loss på sitt kreditkort? Trodde de att de skulle komma undan med det? Det gjorde de i alla fall inte för nu har de åkt dit. Boo-Yaa!

Inget illa om polacker, det bara råkar vara så att detta också inkluderade folkslaget. Man hittade 22 små söta hundar i männens bil när de försökte ta sig in i Sverige. Alla var i sånt uselt skick att de små stackarna fick avlivas. Säg att du ska smuggla in ett djur i ett annat land för att sälja och tjäna massa pengar. Borde man inte försöka ha ett djur i toppskick för att få så mycket pengar som möjligt. Det kan väl inte vara en toppenaffär att försöka sälja ett halvdörr djur? Eller tänker jag fel?

Nä, nu har jag inte tid att surfa kvällspress längre. Jag sov länge idag... eller ja, till 4.55, vilket är minst 25 minuter länge än förra veckan. Vore gött om det kunde hålla isig, men jag kan nästan slå vad om att jag är tillbaka till den tidiga tiden imon.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Linda said...

Läste om hundvalparna. Fy vad hemskt...Hoppas dem åker dit ordentligt.